Klub Kolekcionara Autići

Tko smo, što smo?

„Jedina razlika između muškarca i dječaka je u cijeni i veličini njihovih igračaka“ - netko je rekao, a skupina zaljubljenika u modele vozila odlučila razlike izbrisati te dječake i muškarce okupiti u jedan klub. Kako se u svakom od članova kluba iskra iz djetinjstva pretvorila u požar širih razmjera nije bilo druge nego osnovati klub koji će osim ležanja na tepihu i guranja autića po parketu, prenositi i promicati tehničku i prometnu kulturu mladima i svima koji se tako osjećaju. Kako teku dani i u našoj zemlji se sve više entuzijasta okuplja,organizira izložbe i predavanja na temu tehnike , u Osijeku se 08.03.2011 .osniva Klub kolekcionara „Autići“ Osijek, prvi takav klub u Republici Hrvatskoj.

Klub okuplja zaljubljenike (ne nužno kolekcionare) svih uzrasta i profila. Iako kratke povijesti klub je već poznat medijima i široj javnosti. Uz organiziranje izložbi u javnim ustanovama i ustanovama obrazovanja imamo i različite prezentacije povijesti modela i sigurnosti prometa.

Što dobijem ulaskom u klub?

Prije svega široki krug prijatelja prema istim stvarima, velik broj srdačnih sugovornika koji cijene i saslušaju kolegu, odgovaraju na pitanja svim srcem i vole Tvoje zalaganje i glad za proširivanjem znanja.

Člansku iskaznicu, majicu, organizirana putovanja na izložbe, pogodnosti nabave modela......rpg 2011

O nama